Search Results
Thread: Run_on_robot moveL problem - no blocking
Post: RE: Run_on_robot moveL problem - no blocking
team : Is this problem known with UR10-e? I used in the past a UR10 CB3 and the problem wasn't there. Each blocking move was correctly blocked.
2 Replies 990 Views
Thread: Run_on_robot moveL problem - no blocking
Post: Run_on_robot moveL problem - no blocking
Hello, I am using a UR10-e. I noticed that a program created with the api does not react the same in offline and run_on_robot mode. In offline mode, the program wait the end of the moveL move before...
2 Replies 990 Views
Thread: UR10 Use of controller kinematics - configurations problem
Post: UR10 Use of controller kinematics - configurations...
Hello, I use an UR10 and to get the same tcp values as the real robot (teach pendant), I used the script UR_LoadControllerKinematics.pt to import the Denavit Hartemberg parameters of the robot under ...
1 Replies 1,169 Views
Thread: Insert instruction code not sent in Run On Robot mode
Post: RE: Insert instruction code not sent in Run On Rob...
The method works with the generation of program trough the post processor. But is there a solution to send an ID program to the apiur( bin file) during the runonrobot mode ?
16 Replies 5,592 Views
Thread: Zoom bug in orthographic mode
Post: RE: Zoom bug in orthographic mode
(04-24-2020, 11:08 AM)Albert Wrote: To be able to zoom in clooser without plane clipping, I recommend you to change the view angle from 30 deg to 5 deg as shown in the attached image. It's the same ...
5 Replies 1,825 Views
Thread: Zoom bug in orthographic mode
Post: Zoom bug in orthographic mode
Hello, After a while using the zoom in orthographic mode the camera reacts weird. The near plane changes automatically (the value raises) and we cannot zoom correctly on the oject. It seems that cros...
5 Replies 1,825 Views
Thread: Insert instruction code not sent in Run On Robot mode
Post: RE: Insert instruction code not sent in Run On Rob...
Hello Albert, This post interests me. I have the same problem with ITEM.RunInstruction(code, run_type=INSTRUCTION_INSERT_CODE) This method works only with a program item or it could also work with a ...
16 Replies 5,592 Views