Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DELAY IN MOVEMENT WHEN USING THE PYTHON CONVEYOR.
#1
I'm doing a simulation using a python conveyor. When I run the "RunConveyor" script you can observe a constant movement of the parts placed on the conveyor ,which is good, but as soon as you move your mouse or a robot starts doing a movement at the same time, you can notice that the parts are not doing anymore a constant movement on the conveyor (delay in the movement). How can I solve this situation?
#2
Hello Daniel. I am not an expert, but it sounds like a problem i once had.
Check this out:
https://robodk.com/forum/Thread-Simulati...ht=stutter
#3
(06-17-2020, 01:48 PM)AndersR Wrote: Hello Daniel. I am not an expert, but it sounds like a problem i once had.
Check this out:
https://robodk.com/forum/Thread-Simulati...ht=stutter


Thanks @AndersR for your help. I ended up using the other conveyor (Mechanism) since this one doesn't freeze at all but it's still sad that you cannot use the python conveyor because of the freezing problem.
#4
Worked for me as well, and i found learning how to make mechanisms is very usefull for making own robots or items moving during simulation.

Good luck with the project :)
#5
You are right AnderS, 

I personally use mechanisms everywhere in my simulations. Most of the time, no one could tell that I did. I even simulated an AGV with an XY mechanism, I was able to make it move around the station to bring things.  
I do the same for part stacks, clamps, and much more. 

Jeremy
  




Users browsing this thread:
1 Guest(s)