Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motoman-MA1440 , DX200 , High speed ethernet protocol
#1
Hello, I want to control with Motoman-MA1440 model and DX200 Controller. Looking for it, does DX200 need High Speed Ethernet protocol? And I've purchased and used RoboDK License, but there are apimotoman and MotoCom32.dll in the api folder. Is it impossible to control this alone?? Is it possible to use the robot's Ethernet/IP item? I wonder.
#2
The default Motoman HSE was missing on a recent version of RoboDK. It should now be available from the default 64 bit installer. I recommend you to update RoboDK and try again.

Also, make sure your driver path is set to MotomanHSE.
#3
(08-26-2020, 02:37 AM)Albert Wrote: The default Motoman HSE was missing on a recent version of RoboDK. It should now be available from the default 64 bit installer. I recommend you to update RoboDK and try again.

Also, make sure your driver path is set to MotomanHSE.

Even though it is the latest version, the path is also correct. If the ethernet function is not activated in the robot, is there no way to control it in apimotoman or robodk?
#4
Make sure to use the driver:
MotomanHSE

See attached image.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#5
(08-28-2020, 02:23 PM)Albert Wrote: Make sure to use the driver:
MotomanHSE

See attached image.


Where can I get MotomanHSE?

(08-28-2020, 02:23 PM)Albert Wrote: Make sure to use the driver:
MotomanHSE

See attached image.

I am in this state now

I ping, but I can't connect.

I had ftp password: 99999999.

The version of robodk is 3.63.

Does the robot port have anything to do with it?

Please let me know
#6
You should update RoboDK to the latest version to have the latest MotomanHSE driver.
  




Users browsing this thread:
1 Guest(s)